Vi hjælper dig

Maling af facade

Er det blevet tid til en facaderenovering?

Facader bliver med tiden slidt ned af vind, regn, sne og sol, og en gang imellem kræver de en kærlig hånd. Det kan vi hos AC Malerfirma ApS hjælpe dig med. Vi gør din facaderenovering nem og overskuelig, så du ikke skal bekymre dig om noget. Du kan forvente, at vi ordner det hele fra start til slut, og vi har altid gode forslag, hvis du selv skulle være i tvivl om noget.

Vi maler bygninger – store som små

Vi maler alle typer facader, uanset om det drejer sig om en stor eller en lille bygning, og vi benytter kun produkter af højeste kvalitet. På den måde opnår du en flot og langtidsholdbar facademaling, og der går lang tid, før du behøver at få malet facaden igen.

Vi rådgiver dig

Ønsker du at vedligeholde facadens oprindelige udseende, skal du have et nyt og moderne udtryk med en renovering? Uanset hvad rådgiver vi dig med henblik på farver, produkter og meget mere lige fra starten af.

Kontakt os allerede i dag og få mere information om, hvordan vi kan hjælpe dig med din opgave. Ring på telefon 50 44 47 22 eller udfyld vores kontaktformular.

Før/efter

Få et uforpligtende tilbud